Kwaliteit

Ruitmontage is maatwerk. Elk detail moet kloppen om te zorgen dat uw kostbare auto in perfecte staat wordt afgeleverd. De kwaliteit van de mensen is doorslaggevend bij het monteren van autoruiten De enorme knowhow en ervaring die door ons is opgebouwd geeft u de zekerheid dat elk karwei goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

 

Wij voldoen dan ook aan de hoogste eisen wat onder meer blijkt uit het feit dat wij door de ANWB zijn aangesteld als erkend autoruitspecialist. Het streven naar de hoogste kwaliteit betekent onder meer het gebruik van originele onderdelen, speciale materialen en gereedschappen.

 

Montage van een ruit gebeurt altijd met twee mensen, waardoor de optimale passing is gewaarborgd. Een ruit wordt verlijmd met speciale kit waardoor een auto snel kan rijden. Uiteraard volgens alle veiligheidsnormen waarbij de verlijming van de ruit onder andere bestand is tegen de druk van een airbag.

 

Van der Kraan auto glas, vervangen/repareren, functie / conditie voorruit, kwaliteit, repareren of vervangen, ruitreparatie, ruitvervanging via verzekering, inbouwruiten, garantie, milieu, kosten  reparatie / vervanging, bedrijfsauto ruitschade, truck glas, camper ruitschade, touringcar ruitschade, Aegon ruitschadeserviceglasgarant, meldingsformulier, krassen verwijdering, import USA glass, contact, Glas-Schaden, Windshield damage, Uszkodzona szyba

 

 
Copyright © 2013 Van der Kraan Autoglas Zoekresultaten Zoekgeschiedenis